Omiljena Seks Poza
Citat od Ljubavnik on 29th januar 2022, 5:15 pmOvo prosto mora da se postavi kao jedna od tema 😀 Ali primetio sam na raznim forumima da svi svašta nešto pišu vezano za poze a niko ni da spomene Misionarsku koju svi koriste uvek i svuda. Intimna, oči u oči, lagodna, udobna... za mene uvek favorit.
Vi pišite svoje omiljene poze samo nemojte one vetrenjače i to, glava me zaboli kad gledam druge a kamoli da ih izvodim 😀
Ovo prosto mora da se postavi kao jedna od tema 😀 Ali primetio sam na raznim forumima da svi svašta nešto pišu vezano za poze a niko ni da spomene Misionarsku koju svi koriste uvek i svuda. Intimna, oči u oči, lagodna, udobna... za mene uvek favorit.
Vi pišite svoje omiljene poze samo nemojte one vetrenjače i to, glava me zaboli kad gledam druge a kamoli da ih izvodim 😀
Dodati fajlovi:Citat od Opasna Cica Maca on 20th februar 2022, 7:59 pmOmiljena je ona u kojoj mogu da se prepustim svim culnim uživanjima u datom momentu ... Bez straha šta će ko pomisliti .. Dva tela i čarolija
Omiljena je ona u kojoj mogu da se prepustim svim culnim uživanjima u datom momentu ... Bez straha šta će ko pomisliti .. Dva tela i čarolija